May 5, 2013

ikea boxes



Hope you had a great weekend. Mine was mainly checking out additional "vacation home" possibilities that our house can offer. Saturday full of friends, cool neighbors, kids in the pool all day, us under a palm tree that grows under our rusted balcony fence.
Anyhow, I've been to Ikea to buy some shelving and look what great boxes they sell! I think I need to go back and buy also the ones with retro flowers.

*

Upam, da je bil vikend fin. Moj je bil predvsem v vzdušju preverjanja kaj naša "počitniška hiša" še lahko ponudi. In lahko! Prijatelji, novi fajn sosedi, otroci cel dan v bazenčku, mi pa pod palmo, ki nam raste pred zarjavelo ograjo balkončka (barva - naslednji projekt).
V Ikeji sem ob nakupovanju polic obnemela ob tehle škatlah. Čez teden dni grem še enkrat po tiste z retro rožami. Nimam pojma kaj bom dala notri ampak važno, da jih imam.

2 comments:

  1. Aaaaaaa, sva se zaljubili v iste škatle....jaz jih imam tudi na seznamu za naslednjič (sem stala pred polico in jih prekladala in si v brk brundala, pa saj nima več kam kej dat...pa spet malce prekladala in so ravno pozvali, da se premaknemo k balgajnam)....in tudi nimam pojma kaj bo noter. So čisto dovolj one same :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)
      čakam, da nagruntajo kake tekstilne zadevščine podobnih vzorcev...

      Delete