June 17, 2012

just a few new fabrics

Just opened my mail box, ran to the post office and here they are, beautiful new fabrics. The green dandelion one is already being cut into a cute bag, in a similar design to this one; shipping to Slovenia. 
I was recently participating in this game, so soon expect something posted over here too.
And, to all Israelis:  my dear friend, Gasper Bertoncelj, a famous Slovene jazz drummer is having a concert in Tel Aviv on the 25.6. and there will be a chance to win a round trip to Slovenia! Details here.


Ravno sem prisvicala domov s paketkom novega blaga. Tule je in kako se sveti! Zeleno blago z regratovimi luckami se ze reze za gospodicno iz Slovenije, ki si je zazelela podoben kroj kot je vcasih bil tale.
Pred tednom sem sodelovala v tejle fini igri, zato pricakujte kmalu objavo z novimi priloznostmi za vse vas.
In pa, moj prijatelj Gasper Bertoncelj, znani jazz bobnar (Kranjcan, ki zivi v Tel Avivu) ima na slovenski praznik koncert v Tel Avivu. Ce koga slucajno (!) zanese semkaj te dni, ga ne zamudite. Zreba se krasna nagrada.

3 comments:

  1. U kaki luštni blagci, a to naročaš al kupuješ v Izraelu? Komaj čakam da se odpravim kam, na kako potovanje, da nakupim malo novega blaga (čeprav se omare šibijo od raznih končkov), sem naveličana tega kar se da kupit pri nas. Regratove lučke so luštne pa tudi tale prvi, ki malo spominja na Ikat vzorec mi je kjut. A prideš kaj domov?

    ReplyDelete
  2. lepiiiiiii vzorci, kosi, motivi....jaz jih tud nabiram (zadnje čase spoh....glede na henrijev post;)), ah sem kar pogrešla tvoje objave.

    ReplyDelete
  3. in strašno me zanima kaj si si zamislila za desni vzorec...

    ReplyDelete