March 18, 2012

Preparations











I am sitting in my work room for hours. Making big mess and still not worrying about how will I clean it up afterwards. I have two big sales in the coming weekends and eager to prepare as much as I can. There will be lots of new items! Below you can find links to the 2 sales and I will be very happy to see you next to my stand!
Sale number 1: 23.3.2012. Valley in style; big event up in the north of the country, lots of great Israeli designers all in one spot. Here are more details.
Sale number 2: 30.3.2010. Givat Hen, Pikula is a guest at Milka store, a magical boutique for kids. Details here.

*

Ure in ure sedim v delovni sobi in sivam in razmetujem in premetavam in tla so polna niti in ostankov blaga, ki jih vlecem za sabo tudi v dnevno sobo in kuhinjo. Pripravljam se za dva velika sejma in ob vsem direndaju poizkusam skonstruirati cimvec kvalitetnih novosti. Vem, Izrael je dalec in karte so drage...obljubim, da bom veliko slikala in vam prinesla drobec vtisov semkaj. ;)
Za prvi otip sta pa tu oba linka:
Valley in style
Milka store sale

4 comments:

  1. uauuu, kar zavrtelo se mi je od vseh barv in vzorcev in srečnice, ki bodo to lahko tudi občudovale in kupile! Lepe so že zdaj, ko so v nastajanju, kot žar ptičke.
    Saj bo šlo kaj tudi na Etsy, kar bo ostaloooo:I
    tisto pikasta je tako šik!
    mah, lepo si bom čez ramo zavihtela mojo svetlečo rjavo, si nadela nove balerinke in se važila na promenadi (še je nisem imela, ker sem še zmeraj v treking gojzerjih..še dva tedna)
    vso srečo!!!

    ReplyDelete
  2. in ja, tisto rdeče fuksija je res noro lepo!

    ReplyDelete
  3. Ja, ti kar fotkaj, čimveeeeč. Komaj čakam, da vidim. Bi bilo pa fino, ko bi lahko vse videla kar v živo :)))

    ReplyDelete
  4. Evo, drage dame! Kako fino, da imam tako super druscino tukaj! Ta velike torbe so ze skoraj koncane, sedaj se lotevam manjsih torbick in denarnic. Fotoaparat je ze pripravljen in caka na petek...jaz pa: "Zivela kava!"
    Izrael trenutno poln peska v zraku...zapiram okna in vas pozdravljam!

    ReplyDelete