December 15, 2011

fold over



The fold over purses became a real hit. I made 3 new ones. Specially liked how the light brown one with machine embroidery came out.

Available in my shop, still with free shipping.

And here are some links for making the mess into order:
Delicious is a site where you can store all your links that you don't want to forget.
Springpad gives you a place to quickly and easily save anything you want to remember. I started with them and it makes my life easier.
Good luck! :)

*

Upognjene torbice so postale pravi hit. Naredila sem se 3 in se posebej mi je vsec, kako je moj stari dobri sivalni stroj nasival vse tiste vzorcke pri svetlo rjavi torbici. Mika se je zelo tezko zadrzevala in namesto torbice na koncu osvojila pokrovcek od fotoaparata.

Upognjenke najdete v moji trgovinici, se vedno jih prodam brez postnine.


6 comments:

  1. Madonca, kako je lušna tale tvoja deklica:)
    Hvala za linke, prečekriam zvečer.

    ReplyDelete
  2. kak so lepe tvoje torbice!in puncka je angelcek*))

    ReplyDelete
  3. Ko sem vidla fotke sem pomislila prav isto kot Matilda in Polina. Res so lepe, še posebno tista z pikami, še "lepejša" je pa tvoja škorčica, pravi mali cukerček:).

    ReplyDelete
  4. Ja, Mika res postaja vedno bolj damica, ceprav se se vedno najrajsi igra z bratovimi avioni, avtomobilcki, traktorji, bagri in delovnim orodjem. Vse predvsem zelo poslini.

    ReplyDelete
  5. Ja to je pač ena faza ko se tamalčki blazno slinijo. Kolk je pa stara, cca 2 leti ane? Mal sem že pozabila kdaj je že to, naš tamal je star že skoraj 5 let, uf noro drvi čas.
    V jani je pa že objavljeno, v torek je izšla, z Natalijo verboten na naslovnici, opa ;).

    ReplyDelete
  6. Ja, si ji dala eno let vec ;)
    Ampak cisto razumem, pozabimo kako mali so nekoc bili. Zdej grem pa telefonirat mami, da mi kupi Jano! Natalija he he...dobra druzba ;)

    ReplyDelete